Tjenester

Våre tjenester

Rehabilitering av bad

Vs Bygg & Våtrom AS er spesialister på rehabilitering av bad. Avhengig av tilstand river vi gamle og slitte bad, før vi legger ny membran og fliser, monterer toalett, dusj, servanter og skap. Vi har gode samarbeidspartnere innen mur og elektro, som betyr at vi kan være totalentreprise for ditt nye baderomsprosjekt.

Det kan være mange grunner til at badet behøver en ansiktsløftning. Kanskje det er slitt og fuktskadet, eller kanskje behovene dine har endret seg. Uansett grunn er det viktig at rehabilitering av bad blir fagmessig og godt utført. Kombinasjonen av vann og elektro stiller høye krav til utførelse og dersom arbeidet ikke blir gjort hensiktsmessig kan det får betydelige konsekvenser i ettertid. Vi har kompetansen og utstyret som trengs for å utføre våtromsarbeid på best mulig måte, slik at du kan være trygg på at ditt nye bad tåler daglig bruk.

Rørleggertjenester

Vs Bygg & Våtrom AS kan utføre det meste innen rørleggerfaget. Vi har erfaringen og kompetansen som trengs for å utføre de fleste oppdrag innen våtrom og bad. Har du behov for rørlegger? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg. Du kan også ringe oss for en hyggelig prat – helt uforpliktende, selvsagt.

Tømrertjenester

Vs Bygg & Våtrom har kompetansen og erfaringen som trengs for å ta de fleste oppdrag innen tømrerfaget. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har en jobb du ønsker hjelp med, så kommer vi gjerne på befaring og gir deg et uforpliktende tilbud.

Gratis befaring

Har du et prosjekt i tankene? Ta kontakt og fortell oss om det, så kommer vi på befaring og gir deg et estimat – helt gratis!